LOOP NAAR DE HEL MET JE TRECHTER


Culturele wandeling in de binnenstad
Maximaal twee uur durende culturele wandeling door de stad van Jeroen Bosch. Met een routeboekje en 15 speuropdrachten door s-Hertogenbosch.

Jeroen Bosch
Tijdens de trechtertocht gaat men op zoek naar de hemel en de hel van de schilder Jeroen Bosch die in de stad s-Hertogenbosch woonde en werkte. De tocht wakkert kennis van de stad, van Jeroen Bosch en de Middeleeuwen aan en stimuleert vooral de fantasie van de deelnemer.
Voor kinderen bevat de tocht 15 fantasievolle speuropdrachten.

Alle leeftijden
Geschikt voor elke leeftijd. Het hele jaar door.
Aanbevolen bij familiefeestje, uitstapje, schoolreisje en kunsteducatie.


Kinderen
Voor kinderen vanaf 10 jaar is deze tocht zelfstandig te lopen. Kinderen die jonger zijn dan 7 jaar vinden deze wandeling meestal te moeilijk.

Werkstuk op school
Het bij de wandeltocht behorende routeboekje is zeer geschikt bij het maken van een werkstuk over Jeroen Bosch in het basisonderwijs en in de brugklas voortgezet onderwijs. Ook voor leerlingen die de tocht niet lopen.

Routeboekje bestellen?
Neem contact met Bureau Buitenkans.

Gids
Het is mogelijk om deze tocht met een gids te lopen. Kinderen zonder volwassen begeleiding worden niet gegidst.Maak een trechter
Trechterbouwplaat en ansichtkaarten zijn ook te bestellen bij Bureau Buitenkans.

Wilt u meer dan wandelen?
Sinds 2001 gidst Marian van Steen, de motor achter Bureau Buitenkans, deze en andere tochten en adviseert bij uitstapjes in Nijmegen en 's-Hertogenbosch.
In een familie-, een school- of bedrijfsuitstapje, past vaak n van de culturele tochten van Bureau Buitenkans en de ervaring leert dat een wandel- of fietstocht meestal deel uitmaakt van zo'n uitstapje.
Deelnemers aan een tocht stellen vaak dezelfde vragen. 'We willen na de fietstocht ook nog iets speciaal met de kinderen doen, weet u iets?' 'Mijn ouders zijn niet goed ter been, wat zou interessant zijn om te doen?' 'Weet u nog iets leuks om met z'n allen binnen te doen nadat we de wandeltocht gedaan hebben?' 'Weet u toevallig een rustige en betaalbare slaapgelegenheid?'

Zie ook
www.jeroenbosch.nl

www.boschuniverse.com www.vvv-s-hertogenbosch.nl

Informatie
Voor informatie over mogelijkheden, voorwaarden en kosten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen.

Bureau Buitenkans
Marian van Steen
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl