Trompe l'oeil op een schoolmuur of pleinFoto's van muurschilderingen van Banksy op de Palestijnse muur.

Kosten: 100 per uur voor 2 begeleiders, Marian van Steen en Myrna Rasker
Op basis van offerte i.v.m. hoeveelheid deelnemende leerlingen en afhankelijk van voorbereidend werk: omzetten van verhalen van leerlingen naar beeld, maken van sjablonen en prints.

Vanaf 2012: verwerkingsopdracht bij het 'kunstcollege' voor kinderen van groep 5 tot en met 8 over kunstgeschiedenis. Voor alle VO groepen in overleg.
Trompe l'oeil (Bedrogen Oog) is een boeiende ingang om leerlingen zelf aan de slag te laten gaan met het maken van een tekening (krijt) of schildering (verf) op een schoolmuur of plein.
In navolging van Banksy, een bekende muurkunstenaar, maken Myrna Rasker en Marian van Steen voor de leerlingen prints of sjablonen van afbeeldingen die een verhaal vertellen.
Net als Banksy zoeken we naar interessante beeldverhalen of mededelingen die leerlingen willen vertellen aan iedereen die het horen en zien wil.Maximaal een ochtend of een middag buiten op het plein
Het idee voor het beeldverhaal ontstaat in de klas tijdens het 'kunstcollege' dat aan het buiten werken vooraf gegaan is.
Er kunnen maximaal drie groepen tegelijk aan de slag, afhankelijk van de grootte van de muur of van het plein.

In samenwerking met Myrna Rasker.
Zie voor informatie over Myrna Rasker
www.rasecht.info

Bureau Buitenkans
Marian van Steen
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl