INFORMATIE OVER EDUCATIEVE PROJECTEN
Bureau Buitenkans ontwikkelt sinds 2001 kunst- en cultuurprojecten voor (en buiten) het onderwijs en voert die meestal zelf uit.
U vindt alle gerealiseerde en lopende projecten en activiteiten (in 2012 al bijna 50!) in afzonderlijk toegelicht onder de respectievelijke menuknoppen.

Kunst en cultuurprojecten voor alle leeftijden.
Projecten worden OP MAAT ontwikkeld of bijgesteld zodat ze optimaal voldoen aan uw (financiŽle) wensen en mogelijkheden. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kom ik tot 50 km buiten Nijmegen kosteloos naar u toe.

Samen genieten van kunst en cultuur in of buiten de klas (een Buitenkans!) in de eigen schoolomgeving. Ook musea kunnen gebruik maken van onze diensten. Op verzoek ontwikkelen wij educatieve activiteiten bij exposities.
GeÔnspireerd raken door professionele kunst, er iets meer over aan de weet komen, oog krijgen voor vormen, bewegingen en composities. Daardoor zelf iets heel anders bedenken en maken dan je gewend bent en dat anderen ook nog eens graag komen bewonderen. Daar gaat het om in alle projecten en activiteiten. Leerlingen leren bovendien anders kijken. Dat is weer heel leuk om te doen en mooi meegenomen in het dagelijks leven in een complexe maatschappij.

Kosten
Voor projecten wordt een eenheidsprijs per groep in overleg vastgesteld die uitgaat van het geldende uurtarief. Neem voor actuele (aanneem)prijzen en mogelijkheden contact op.Informatie
Voor informatie over mogelijkheden, voorwaarden en kosten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen.

Bureau Buitenkans
Marian van Steen
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl