CULTURELE TOCHTEN TOEGELICHT


Culturele tochten
Sinds 2001 ontwikkelt Bureau Buitenkans culturele tochten op eigen initiatief en in opdracht.Bureau Buitenkans ontwikkelt ook cultuur- en kunsteducatieve tochten op verzoek van scholen, instellingen, gemeentes en het bedrijfsleven.

Gids op verzoek
Op uw verzoek gids ik, Marian van Steen, de door mij ontwikkelde culturele tocht. Meerwaarde: u hoeft de route niet zelf uit te stippelen, u krijgt meerdere boeiende verhalen te horen en op vragen die bij u opkomen, krijgt u ter plekke antwoord. Een tocht met mij als gids duurt minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur tegen een tarief van 40 per uur.

Volwassenen en kinderen
Een culturele tocht kan voor volwassenen samen met kinderen gegidst worden. Kinderen dienen altijd begeleid te worden door volwassenen.

Afstemming op publiek
In mijn gidsrol stem ik mijn verhalen graag af op de grootte (al vanaf twee personen) en op de wensen en mogelijkheden van het publiek. Het gaat er immers altijd om dat u een aangenaam contact met elkaar heeft en dat u via mij een ervaring opdoet die u hopelijk verrast en bij blijft.


Bureau Buitenkans
Marian van Steen
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl