720 plu's op een kunstdag VOn

Op de kunstdag van het Merlet College in Cuijk beschilderen 720 leerlingen van HAVO en VWO een PLU die aan het eind van de dag verkocht wordt voor één van de goede doelen waar de school zich mee bezighoudt.

Wat is de opdracht?
Elke leerling neemt via een lesbrief zowel het logo van de school als kunst van één kunstenaar (vormen, stijl en compositie) als uitgangspunt voor een paraplu-schets op papier. Na goedkeuring (op compositie, vlakvulling, kleur en gebruik van inspiratiebron) wordt de schets op een witte plu gezet en vervolgens beschilderd. In minimaal anderhalf uur maken een aantal klassen tegelijk een plu. In drie rondes op een dag kwamen zo alle 720 leerlingen aan bod. Leraren aanwezig in de klassen voor toezicht. Tot slot worden alle plu's buiten opgehangen en verkocht. In dit geval voor een goed doel.
Wens van de school wordt gehonoreerd

Niet alleen een schoollogo, maar elk gewenst beeld kan op een plu terechtkomen. Wij, Myrna Rasker en ik, zorgen voor een interessante bij de schoolwens passende vertaling naar een kunstvorm.In samenwerking met Myrna Rasker en ondersteund door Malou Slungers en Marlou Mellendijk
Zie voor informatie over Myrna Rasker
www.rasecht.info

Informatie
Voor informatie over mogelijkheden, voorwaarden en kosten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen.

Bureau Buitenkans
Marian van Steen
Moeflonstraat 41
6531 JS Nijmegen
Tel. 024 3236489 / 0644150148
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl