Tabak Finaalzaak opent in 2019 met TEERBEMIND
Foto's:Rookoffer, Stoomboot en Reddingsschaap

In 2019 gaan we opnieuw winkel spelen in Atelier Rasecht annex voormalige slagerij aan de Nieuwe Holleweg 23 in Beek bij Nijmegen.


We heropenen met
TEERBEMIND, een theatrale tentoonstelling ter vermaak in onze TABAK FINAALZAAK. Een zaak die ook functioneert als Pakket Afhaalpunt.
Pruimtabak, de pijp, shag, sigaren en sigaretten, ze waren overal en tegenwoordig zijn ze bijna nergens.
In de beeldende kunst zijn en blijven al die tabakswaren voor altijd zichtbaar, in al hun verschillende gedaantes en betekenissen door de eeuwen heen. Verder trekken we in TEERBEMIND graag rookgordijnen op, we tonen kl*asbakken en allemaal zonder dat het stinkt.

Zomer 2019 is de winkel vernieuwd. We openen in september. T.z.t. volgt informatie over speeldata en reserveringsmogelijkheden.

Deze nieuwe theatrale tentoonstelling komt vanzelfsprekend tot stand in nauwe samenwerking met Myrna Rasker. Speciaal voor deze theatrale tentoonstelling maakt zij tabaksskunst en geeft vorm aan bestaande tabakskunst. Ik, Marian van Steen, speel de boel aan elkaar.
Verder werken mee: Karin van der Pas, inrichting en vormgeving. Dago Oolthuis, (aan)kleding, fotografie en grime.

www.rasecht.info

In de voormalige slachterij en worstenmakerij zijn twee kleine appartementen verbouwd tot Bed in Beek waarbij elementen uit de slagerij ge´ntegreerd zijn. Te huur voor logies via www.bedinbeek.nlBureau Buitenkans
Marian van Steen
E-mail: info@bureaubuitenkans.nl